Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan saldırıyı lanetliyorum" dedi.

GENEL

Elon Musk, son zamanlarda mülteci karşıtı açıklamalarına bir yenisini ekleyerek Akdeniz’de faaliyet gösteren 8 Alman mülteci kurtarma gemisine dikkat çekti.

GÜNCEL

Fransa’nın başkenti Paris’i tahtakuruları bastı. Parisliler toplu taşımadan ve sinemalardan tahtakurularını gösteren videolar paylaştı.

GÜNCEL

İskoçya’nın sembollerinden biri olan 100 yıllık buharlı tren Uçan İskoçyalı, dün manevra sırasında başka bir trenle çarpıştı.

GÜNCEL

ABD’nin New York kentinde yoğun yağışlar nedeniyle su baskınları meydana geldi. Eyalet Valisi Kathy Hochul, OHAL ilan etti.

ASAYİŞ

Bahçelievler Şirinevler mahallesinde saat 15.00 sıralarında bir binada patlama meydana geldi.

GÜNCEL

Bahçelievler'de 45 yıllık 6 katlı binanın en üst katında ilk belirlemelere göre doğal gaz kaynaklı olduğu düşünülen patlama meydana geldi.

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Belgesel Yarışması'ndaki Nejla Demirci'nin 'Kanun Hükmü' filmi nedeniyle...

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir İSKİ Terkos-İkitelli İsale Hattı açılış törenine katıldı.

GENEL

Türkiye İş Bankası’nın Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü vesilesiyle düzenlediği ‘Atatürk Vizyonuyla Gelecek Yüzyıla Bakış’ başlıklı uluslararası konferans başladı. 

GÜNCEL

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya’nın dün gece ülkenin güneydoğusundan İHA saldırısı başlattığını duyurdu.

GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, "Suriyeli göçmenler hangi illerde yaşıyorlarsa oraya gidecekler" dedi.