Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İrlanda’da Türkiye’nin Dublin Büyükelçiliğini ziyaret etti.

GÜNCEL

Azerbaycan Sağlık Bakanlığı, Karabağ’daki iki günlük anti-terör operasyonunda 192 Azerbaycan askerinin şehit düştüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin 'hak ihlali' kararına tepki...

GÜNCEL

Ataşehir'de, 30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle yargılanarak 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve...

SİYASET

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

GÜNCEL

ABD’de bulunan New York İtfaiye Teşkilatı (FDNY), 343 itfaiye personelinin, 11 Eylül 2001’deki saldırılara bağlı hastalıklardan hayatını kaybettiğini duyurdu. 

GÜNCEL

 Azerbaycan’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Milletvekili Ganira Paşayeva’nın tedavisinin devam ettiği belirtildi.

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan’a resmi ziyareti kapsamında Türk Devletleri Teşkilatı Tarım Bakanları Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

Rüşvet suçlamaları yöneltilen ABD’nin New Jersey Senatörü Bob Menendez, FBI tarafından evinde bulunan para ve altın külçelerin acil durum için...

GÜNCEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Azerbaycanlı polislerin, Karabağ’daki Ermeni sivillerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek oto yollarda sivillere yardımcı olan Azerbaycan polislerinin...

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Zengezur Koridoru bağlantısının hayata geçmesi, aslında tüm Türk dünyasını birbirine bağlayacaktır" dedi.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yurt içi ve sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi.