Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, 13 Eylül'de Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu tarafından kabul edilen, '2022 Türkiye Raporu'na tepki gösterdi.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakan Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore’ye yaptığı resmi ziyaret kapsamında Dünya Bilgi Forumu’nda konuştu.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Konseyi, bugün Rusya’nı Ukrayna'yı işgali sebebiyle 1800 kişi ve kuruluşa uygulanan mevcut yaptırımları 6 ay uzattı.

GÜNCEL

Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC), Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından 100 milyon İsviçre frangı (104 milyon...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un, Rusya’nın doğusundaki Amur Oblastı'nda bir araya geldi.

GÜNCEL

Mağaradan çıkartılan ABD'li araştırmacı Mark Dickey, "Türk hükümetinin hızlı müdahalesi ve kaynak sağlaması hayatımı kurtardı" dedi.

GÜNCEL

Mark Dickey'in nişanlısı Jessica Van Ord, mağarada geçirdikleri sıkıntılı günleri anlattı.

GÜNCEL

Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı bugün itibariyle 2 bin 901’e, yaralıların sayısı ise 5 bin 530’a...

GÜNCEL

Libya’daki büyük sel felaketi sonrası Türk Kızılay, bölgede yardım çalışmalarına başladığını duyurdu.

GÜNCEL

Libya’da meydana gelen sel felaketinde 2 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği, 10 bin kişinin ise kayıp olduğu duyuruldu.

GÜNCEL

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler’in kuzeyinde 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Vesayetçi anayasayı değiştirmek, en önemli değerlerden olacak" dedi.