Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Tayvan Savunma Bakanlığı, ülkenin çevresinde Çin Halk Kurtuluş Ordusu’na ait 103 savaş uçağının tespit edildiğini duyurdu.

GENEL

Dışişleri  Bakanı Hakan Fidan, dün New York'ta Alman mevkidaşı Annalena Baerbock ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

GÜNCEL

BM Genel Kurulu için Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkevi'nde Ahıska Türklerini kabul etti.

GÜNCEL

Türkiye AFAD, UMKE ekiplerinin yanı sıra acil ihtiyaçlar ve sahra hastanelerini taşıyan TCG Bayraktar ve TCG Sancaktar, sel felaketinin vurduğu...

GÜNCEL

Polonya İçişleri Bakanı Mariusz Kaminski, Terespol-Brest sınır kapısına yaptığı ziyarette açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

ABD’de 3 dev otomobil üreticileriyle görüşmeler yapan Birleşmiş Oto İşçileri Sendikası (UAW), işverenlerin dün itibariyle masaya gelmemesi üzerine greve başladı.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen '108'inci Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni'nde konuştu.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nda kabul edilen '2022 Türkiye Raporu'nun kabul edilemez olduğunu söyledi.

GÜNCEL

Bir hacker grubu, uçak üreticisi firması Airbus'un sistemlerine girmeye yetkili bir Türk havayolu şirketinde görevli personelin hesabını çalarak firmanın bir...

GÜNCEL

Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 946’ya, yaralıların sayısının ise 5 bin 674’e yükseldiği duyuruldu.

GÜNCEL

ABD’nin Seattle kentinde bir polis aracının 23 yaşındaki bir kadına çarparak öldürmesi sonrasında olay yerine intikal eden başka bir polisin,...