Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 862’ye, yaralıların sayısı ise 2 bin 562’ye yükseldi.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, "Rusya, Chasiv Yar yakınlarında yardım görevlilerinin aracını vurdu" dedi.

GÜNCEL

Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 122’ye, yaralıların sayısı ise 2 bin 421’e yükseldi.

GÜNCEL

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleg Nikolenko, G20 Sonuç Bildirgesi’nde yer alan ‘Ukrayna’ bölümündeki bazı ifadelerin eksik olduğunu ve Rusya’nın adının...

GÜNCEL

Fas devlet televizyonuna açıklama yapan İçişleri Bakanlığı’na bağlı İç İşleri Genel Sekreteri Rashid Al-Khalfi, meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hindistan’daki G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında, İngiltere merkezli Daily Express gazetesinde...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası taziye mesajı paylaştı.

GÜNCEL

ABD Merkezi İstihbarat Ajansı (CIA), perşembe günü Rusça bir video yayınlayarak Rus bürokratların CIA ile nasıl iletişime geçeğini duyurdu.

GÜNCEL

Eski Ukrayna Savunma Bakanı Oleksiy Reznikov, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, görevi devralan meslektaşı Rustem Umerov’u tebrik etti.

GÜNCEL

İstanbul Valisi Davut Gül, Başakşehir ve Küçükçekmece'de sağanak yağışın ardından 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin Avrupa yakasındaki kuzey ilçelerinde etkili olan yağışlarla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da etkili olan su taşkınlarının son durumu hakkında açıklama yaptı...