Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Asos bölgelerine hava harekatı gerçekleştirildiğini ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini...

GÜNCEL

Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca başkanlığındaki heyet, '2023-2024 Adli Yıl' açılışı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

GÜNCEL

 İngiltere Savunma Bakanlığı’nın istihbarat raporunda, Ağustos ayı boyunca Ukrayna’nın Rusya’ya 25 farklı İHA saldırısı düzenlediği, bu saldırıların birçoğunun hedefe ulaştığı...

GÜNCEL

İtalya’nın Torino kenti yakınlarında bir tren, demiryolunda çalışan işçilere çarptı. Kazada 5 işçi hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Azerbaycan Kızılay’ının Karabağ’da yaşayan Ermeniler için Bakü’den gönderdiği yardım TIR’ları Rus güçlerin Ağdam-Hankendi yolundaki kontrol noktasında bekletiliyor.

GÜNCEL

ABD’nin güneyindeki Florida eyaleti, bu hafta içi etkili olması beklenen Idalia Kasırgası’na hazırlanıyor.

GÜNCEL

Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu, başkent Bükreş yakınlarındaki Crevedia kasabasında bulunan akaryakıt istasyonunda meydana gelen patlamaların ardından bölgeyi ziyaret etti.

GÜNCEL

Kanada’da Britanya Kolumbiyası eyaletinde McDougall nehri civarında orman yangınlarına müdahale sürüyor.

GÜNCEL

Rusya Araştırma Komitesi (SLEDCOM), paramiliter örgüt Wagner’in lideri Yevgeny Prigozhin’in Tver bölgesinde düşen uçakta olduğunu doğruladı.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) sınırlarında bulunan Limasol'da Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'ne yönelik saldırıyı kınadı.  

GÜNCEL

Amerika Birleşik Devletleri Deniz Piyade Kolordusu’na bağlı, 23 askeri taşıyan MV-22B Osprey tipi uçak, Avustralya’nın Melville Adası’nda düştü.

GÜNCEL

Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da iki şüpheli tarafından silahlı saldırı düzenlendi...