Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Rusya, Donetsk bölgesinde düzenlediği saldırıda yerleşim yerlerini hedef aldı. Saldırıda 7 kişinin hayatını kaybettiği, 67 kişinin de yaralandığı duyuruldu.

GÜNCEL

Batı Afrika Ülkeleri Ekonomik Topluluğu (ECOWAS), 10 Ağustos’ta Nijer gündemiyle tekrar toplantı düzenleneceğini duyurdu.

GÜNCEL

Japonya’nın Hiroşima kentinin Belediye Başkanı Kazumi Matsui, "Nükleer caydırıcılık başarısız oldu" dedi.

GÜNCEL

Serdar Ergün İstanbul Ticaret Odası Kültür Ve Spor Komitesi üyeleri olarak, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç’e ziyaret etti.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Şehir Buluşmaları' programı kapsamında Manisa'yı ziyaret edip, çeşitli temaslarda bulundu.

GÜNCEL

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif tarafından dün açılışı yapılan Pakistan Ulusal Havacılık-Uzay Bilimi ve Teknoloji Parkı (NASTP) ile Baykar arasında iş...

GÜNCEL

Vizyon Arsa Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Orhan Elğay yaptığı yatırımlar ve vermiş olduğu danışmanlıklar ile adından söz ettiriyor.

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay İl Afet ve Acil Durum Merkezi'nde düzenlenen Bilim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

GÜNCEL

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hindistan’da düzenlenen bakanlar düzeyindeki G20 Kadınların Güçlendirilmesi Konferansı'na katıldı. 

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, bakanlıkta, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

ABD Dışişleri Bakanlığı, Nijer’deki gelişmelerin arından, acil ihtiyaç dahilinde olmayan büyükelçilik çalışanlarının ve ailelerinin tahliye edileceğini duyurdu.

GÜNCEL

BM Ukrayna İnsani Yardım Koordinatörü Denise Brown dün Herson’daki hastaneye yapılan saldırıda genç bir doktorun kariyerinin ilk iş gününde öldürüldüğünü...