Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

 Afganistan bugün İsveç’te Kuran-ı Kerim’e yönelik yapılan hakaret unsurlu provokasyonlar sebebiyle İsveç’in Afganistan’daki faaliyetlerini askıya aldığını duyurdu.

GÜNCEL

Özbekistan’da dün yapılan ve 4 adayın yer aldığı cumhurbaşkanı erken seçiminin kesin olmayan sonuçlarına göre Şevket Mirziyoyev oyların yüzde 87,05’ini...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, selin vurduğu Bartın'da gazetecilere açıklama yaptı.

GÜNCEL

Rusya’da isyan başlatan Wagner güçlerinin Belarus’a taşınacağı iddiaları sonrası Polonya Sınır Muhafızları, Belarus sınırında güvenliği artırıyor.

GÜNCEL

Çin’in Lianjiang eyaletinde bulunan bir anaokulunda düzenlenen bıçaklı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi de yaralandı.

GÜNCEL

Rusya, Ukrayna’nın Zaporijya kentinin güneyindeki Orikhiv kasabasında bulunan, yardım malzemelerinin depolandığı bir okulu vurdu.

GÜNCEL

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna tarafından Kırım, Rostov ve Kaluga bölgelerine S-200 füzeleriyle saldırı düzenlediğini, bu saldırıların engellendiğini duyurdu.

GÜNCEL

Sezen Aksu'nun Beykoz Kanlıca'daki yalısına Lale Arif M. (47) isimli Azerbaycan uyruklu hayranı zorla girmeye çalıştı.

GÜNCEL

NATO’dan yapılan açıklamaya göre, 11-12 Temmuz’da Vilnius’ta düzenlenecek NATO Zirvesi öncesinde 31 müttefik ülke ve İsveç’te ittifakla ilgili anket düzenlendi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wimbledon bölgesinde bir ilkokula otomobil daldı. Polis, yaralılar olduğunu duyurdu.

GÜNCEL

NATO operasyonlardan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Tom Goffus, dün Kosova’da temaslarda bulunup Kosova’nın kuzeyinde meydana gelen gerginlikle ilgili Kosova ve...