Güncel Haberleri

güncel haberleri ve güncel güncel gelişmeleri, güncel ile ilgili tüm video, güncel fotoğrafları ve güncel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Kanada’nın Quebec ve Ontario bölgesinde çıkan orman yangınları ABD’nin batı yakasında 5 eyalette hava kalitesinin düşmesine neden oldu.

İş Dünyası

Elidor, Toplum Gönülleri Vakfı (TOG) ile güçlerini deprem bölgesindeki genç kadınlar için birleştirdi.

GÜNCEL

Rusya Hava Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları, Doğu Askeri Bölgesi’nde Ukrayna’ya ait mevzileri ve zırhlı araçları vurdu. O anlar kameralara yansıdı.

GÜNCEL

BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths, BM Güvenlik Konseyi’nde, Ukrayna’nın güneyindeki Kakhova barajının yıkılması sonrası gelişmelere ilişkin...

GÜNCEL

Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), dün Kakhova barajının yıkılmasına yönelik yaptığı açıklamada "Kakhovka barajının yıkılması altyapıya yönelik en büyük hasar" denildi.

GÜNCEL

Ukrayna’daki Kakhovka Barajı’nın bombalanarak yıkılmasının ardından sel altında kalan yerlerde kurtarma çalışmaları ve risk altında bulunan bölgelerde tahliye çalışmaları devam...

GÜNCEL

Ukrayna Ulusal Polisi, Kakhovka barajının yıkılmasının ardından dün Herson’da tahliyelere başladı. 

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, dün Rusya’nın Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’ni vurduğunu ve barajın çöktüğünü duyurdu.

GÜNCEL

İçişleri  Bakanı Ali Yerlikaya, Samsun, Amasya, Sinop ve Kastamonu’nda yaşanan sel afetleriyle ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

USINDOPACOM, ABD muhrip gemisinin Tayvan Boğazı’ndan rutin geçiş gerçekleştirdiği sırada, Çin savaş gemisinin ABD gemisine yakın bir noktada ‘tehlikeli manevralar’...

GÜNCEL

Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ordusuna ait füze sistemlerinin imha edildiğini belirterek, o anlara ilişkin görüntüleri yayınladı.

GÜNCEL

Rusya Federasyonu Donanması, doğuda Japon Denizi (Doğu Denizi) ve Ohotsk Denizi, batıda ise Baltık Denizi’nde tatbikat başlattı.