Güncel haberleri Haberleri

güncel haberleri haberleri ve güncel güncel haberleri gelişmeleri, güncel haberleri ile ilgili tüm video, güncel haberleri fotoğrafları ve güncel haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İletişim Başkanı Altun ile Gençlik ve Spor Bakanı Bak, İletişim Başkanlığı'nda düzenlenen 'Vatandaş Diplomat Projesi: Türkiye'nin Sporda Küresel Temsili' programına...

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Çin’in başkenti Pekin’de nükleer şirket CNOS’un Başkan Yardımcısı Qiao Gang ile bir araya...

GÜNCEL

ABD'de ‘Diddy’ olarak tanınan Amerikalı yapımcı ve rapçi Sean Combs hakkında yeni istismar davaları açıldı...

GENEL

Lübnan Başbakanı Necib Mikati ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Lübnan'daki son durumu görüştü...

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

AB, İsrail'in, Lübnan'ın güneyindeki BM Barış Gücü'ne saldırılarından endişe duyduğunu belirterek, İsrail makamlarından açıklama beklediğini bildirdi.

GÜNCEL

Pentagon, İran tehdidine karşı İsrail'e Terminal Yüksek İrtifa Alan Savunma (THAAD) bataryası ile askeri personel gönderileceğini açıkladı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler, İsrail'in Lübnan'da BM Barış Gücü üssüne girdiğini duyurdu....

GÜNCEL

İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ülkesinin Rusya'ya balistik füze verdiği iddialarını yalanladı...

GENEL

İsrail Devlet Başkanı Netanyahu, İsrail ordusunun hedef aldığı BM Lübnan Geçici Barış Gücü'nün (UNIFIL) Lübnan'ın güneyinden çekilmesini istedi.

GÜNCEL

Eski İskoçya Başbakanı Alex Salmond, kültürel diplomasi forumuna katılmak üzere gittiği Kuzey Makedonya'da hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Aile ile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, G20 ülkelerinin Filistin'de yaşanan insani krize kayıtsız kalmayacağını belirtti.