Gözaltına Haberleri

gözaltına haberleri ve güncel gözaltına gelişmeleri, gözaltına ile ilgili tüm video, gözaltına fotoğrafları ve gözaltına haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkanı Joe Biden ise Donald Trump’ı korumak için Gizli Servis’e tüm kaynakların ve kabiliyetlerin seferber edilmesi talimatını verdiğini belirtti.

SonDakika

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Narin’e ilişkin dağ taş aranıyor ama maalesef henüz bulunamadı. Adli tıp incelemeleri sonucunda, bulunan izlerin kime...

GÜNCEL

Telegram uygulamasına ait sosyal medya hesabından Pavel Durov’un gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Rusya’nın Paris Büyükelçiliği, Le Bourget havaalanında gözaltına alınan Telegram uygulamasının CEO’su Pavel Durov’a ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

Ünlü Friends dizisinde canlandırdığı ‘Chandler’ karakteriyle tanınan Matthew Perry’nin ‘ketaminle’ bağlantılı ölümüne ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

GENEL

Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, ABD'li şarkıcı Taylor Swift'in Avusturya'nın başkenti Viyana'da vermesi planlanan konserlerini ‘terör saldırısı’ nedeniyle iptal ettiklerini duyurmuştu.

GÜNCEL

İngiltere'de ırkçılık karşıtları, aşırı sağcıların şiddet eylemlerine karşı bir araya gelerek çok sayıda kentte protesto düzenledi.

GENEL

NPCC, İngiliz kolluk kuvvetlerinin ülke genelinde devam eden protestolarla bağlantılı olarak son bir haftada 378 kişiyi gözaltına aldığını açıkladı.

GÜNCEL

NPCC Baş Komiseri Gavin Stephens, dün düzenlediği basın toplantısında ülke genelindeki protestolara müdahale eden kolluk kuvvetlerinin son bir haftada 378...

GÜNCEL

İngiltere’nin Southport kentinde bıçaklı saldırıda üç kız çocuğunun hayatını kaybetmesiyle başlayan protestolarda 53 polis yaralandı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör saldırısının ardından akşam saatlerinde İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

MAGAZİN

Beşiktaş'ta İş insanı Yasemin Sadıkoğlu'nun bir gece kulübünde darp edildiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.