Göz Haberleri

göz haberleri ve güncel göz gelişmeleri, göz ile ilgili tüm video, göz fotoğrafları ve göz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

M.A.C Cosmetics Türkiye #GösterRenklerini lansmanı Esma Sultan Yalısı’nda göz alıcı bir partiyle gerçekleştirildi!...

GENEL

Eski ABD Başkanı Barack Obama, önceki gün İsrail-Filistin gündemine ilişkin açıklama yaptı...

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet dünyasının  ünlüleri dünyanın en çok tercih edilen elektrikli araç markası BYD’nin özel davetinde bir araya geldi…

MODA

Begüm Khan, Fransız parfüm ve kozmetik markası Guerlain’ın Paris’te 1914 yılında kurulan efsanevi mağazasında, Begüm Khan Pop Up butiğini açtı.

MODA

FENDI, İlkbahar-Yaz 2024 defilesini Milano moda haftası kapsamında gerçekleştirdi...

MODA

Victoria’s Secret, New York’ta görkemli bir davet ile ikonik süper modellerin ve yıldızların yer aldığı The Tour’23 filminin lansmanını gerçekleştirdi.

MODA

Vogue World; London 2023 etkinliğine katılım gösteren model Sabrina Elba seçimini FENDI couture Sonbahar-Kış 2023 koleksiyonundan yana kullandı.

MODA

Yeni M• A• C Studio Radiance Serum-PoweredTM Fondöten’i önceki gün kırmızı (RED) konseptiyle yenilenen İstinyePark mağazasında, Sibil Çetinkaya eşliğinde tanıttı.

MODA

80. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne katılan Melis Sezen, kırmızı halıda şıklığıyla herkesi büyüledi...

MÜZİK

Her dönem popüler olan hitlerinden oluşan repertuvarıyla büyük ilgi gören Gülben Ergen konserden konsere koşmaya devam ediyor.

MODA

Başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir, 80. Venedik Film Festivali’nde, Chopard mücevherleri ile göz kamaştırdı...

MAGAZİN

Şevval Sam "Hem tatil hem iş yapıyoruz. Ama magazincilerin göremeyeceği yerlerdeyim. Benim yerime daha güzel ve genç arkadaşlarımız var. Onları...