Göz Haberleri

göz haberleri ve güncel göz gelişmeleri, göz ile ilgili tüm video, göz fotoğrafları ve göz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Eski manken moda tasarımcısı Ebru Şancı ve ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu Etiler San Kuaför’de imajını yeniledi.

MÜZİK

Şevval Sam dün Bodrum Türkbükü'ndeki Üzüm Kızı'nda sahne aldı. Sahnesine swarovski taşlı bir elbiseyle çıkan güzel şarkıcı gözleri kamaştırdı.

MÜZİK

Aliağa Belediyesi ile SOCAR Türkiye iş birliğinde hazırlanan ‘Aliağa Sanat Günleri’nde bu hafta ünlü şarkıcılar Emir Can İğrek ve Zeynep...

MODA

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras'ın Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğün davetine, ünlü isimler şık kıyafetleriyle göz kamaştırdılar.

MÜZİK

Hafta sonu Çeşme ve Denizli de arka arkaya konserler veren İrem Derici verdiği kilolarla dikkat çekti.

MAGAZİN

Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, sosyal medyasında paylaştığı resimleriyle yürekleri zıplattı.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Hilal Kallıkçı, yaz tatiline Bodrum'da devam ediyor.

MÜZİK

Yazı arka arkaya verdiği konserlerle geçiren Simge dün akşam Atlantis Yapım imzalı “Turkcell Yıldızlı Geceler” kapsamında Turkcell Vadi’de sahne aldı.

MAGAZİN

 ABD’li aktris Leah Remini, Scientology’e karşı kendisine yönelik taciz, göz korkutma, gizli takip ve karalama kampanyası gerekçesiyle dava açtı.

CEMİYET

Mels Design ve Lion Diamond, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Birdcage 33 Boutique Hotel'de muhteşem bir davet verdi.

MÜZİK

Ziynet Sali, Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi’nin Atlantis Yapım organizasyonu ile yıldız sanatçılara ev sahipliği yaptığı Turkcell Yıldızlı Geceler'de sahne aldı. 

MODA

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz günlerde, Villa Maçakızı Bodrum’da  düzenlenen özel bir parti ile kutladı.