Gerilimi Haberleri

gerilimi haberleri ve güncel gerilimi gelişmeleri, gerilimi ile ilgili tüm video, gerilimi fotoğrafları ve gerilimi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Asya İşbirliği Diyaloğu (AİD) Zirvesi'ne katılmak üzere Katar'ın başkenti Doha'da bulunan İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, "İran, savaş istemiyor" dedi.

GÜNCEL

İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, İran'ın İsrail'e saldırısının ardından CENTCOM Komutanı General Michael Erik Kurilla ile görüştü.

GÜNCEL

İsrail’in Lübnan’a gerçekleştirdiği hava saldırıları nedeniyle Pegasus Havayolları, yarın Beyrut’a yapacağı seferleri iptal etti.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Avichay Adraee, Lübnan’ın Bekaa bölgesindeki siviller için tahliye emri yayınlandığını açıkladı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler’in (BM) Lübnan Özel Koordinatörü Jeanine Hennis-Plasschaert, Lübnan-İsrail gerilimine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK), Lübnan’da çağrı cihazlarının eş zamanlı şekilde patlatılması saldırıları ile ilgili açıklama yaptı.