Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanaani, İsrail’in Yemen’in Hudeyde limanı bölgesine düzenlediği hava saldırısını kınadı.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Kutlama Töreni'nde...

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, dün Avrupa Siyasi Topluluklar Zirvesi kapsamında geldiği başkent Londra'da İngiltere Kralı Charles ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

SPOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu sonrasında açıklamalarda bulundu.

SPOR

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Hacıosmanoğlu, genel kurul da seçim gündeminin tamamlanmasının ardından teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

SPOR

TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda TFF Başkanı ve başkan adayı Mehmet Büyükekşi, geçmiş döneme ait sunumunu gerçekleştirdi.

SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda açıklama yaptı.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile İstanbul'da Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom'un Genel Müdürü Aleksey Likhachev ile...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, TFF’nin Ankara’da gerçekleştirilen seçimli genel kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, TFF'nin Ankara’da gerçekleştirilen Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.