Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere ABD'ye hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi BYD Yönetim Kurulu'nu Dolmabahçe'de bulunan çalışma ofisinde kabul etti.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ile bir araya geldi.

GENEL

Fransa’da düzenlenen genel seçimlerin ikinci turunda sol ve merkez partilerin taktiği işe yaradı...

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD’deki resmi temasları kapsamında Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Güçlü Türkiye, güçlü toplum anlayışıyla önümüzdeki döneme çok daha güçlü giriyoruz" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ı ve İngiltere Başbakanı Keir Starmer’i tebrik etti.

MÜZİK

Mandarin Oriental, Bodrum'un 10'uncu yıl kutlamaları Grammy ödüllü sanatçı Kylie Minogue’un eşsiz konseriyle ve dans şovları taçlandı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.

GÜNCEL

Fransa’da genel seçimlerin ikinci turunda oy verme işlemi yerel saatle 08.00’de başladı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump ile 2024 başkanlık seçiminin ilk televizyon tartışması sonrasında adaylıktan çekilmesi gerektiği yönündeki eleştirilere cevap...