Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Vilnius’ta Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Theodoros Rousopoulos ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Genişletişmiş Oturumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da temasları kapsamında Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya geldi.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Vilnius ziyaretinde Litvanya Sosyal Güvenlik ve Çalışma Bakanı Vytautas Silinskas ile görüştü.

GENEL

Fransa’da 7 Temmuz’da düzenlenecek genel seçimlerin ikinci turunda yarışacak adaylardan Prisca Thevenot ve ekibi, başkent Paris’te seçim afişi asarken saldırıya...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana’da düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi kapsamında aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Basın Sözcüsü Tümgeneral Pat Ryder, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, New York Times gazetesine İsrail’in savaşı bitireceği yönünde bilgi veren ve isimlerinin gizli kalmasını isteyen İsrailli yetkililere...

GENEL

ABD İçişleri Bakanlığı Özel Asistanı Maryam Hassanein, hükümetin İsrail politikası nedeniyle görevinden istifa ettiği duyurdu.