Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Batı Afrika ülkesi Sierra Leone’de 18 yaş altı evlilikleri yasaklayan yasa, düzenlenen seremoniyle yürürlüğe girdi.

GENEL

Fransa’da aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in kazanmasına engellemek için Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ensemble ittifakından 79, sol partilerden ise 128...

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Basın Sözcüsü Yardımcısı Sabrina Singh, "Geçici iskele uygun görüldüğü zaman Gazze'ye tekrar kurulacak" dedi.

GENEL

Fransa’da dün yapılan erken seçimlerde aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in Ulusal Birlik partisi seçimi önde bitirdi.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, İran’ın İsrail’i ‘yok etmekle’ tehdit ettiğini belirterek, “Yıkım tehdidinde bulunan bir rejim yok edilmeyi hak eder”...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rusya’nın Volnyansk kasabasında düzenlediği saldırı sonrası Ukrayna’nın modern hava savunma sistemlerine ihtiyacını yineledi.

GENEL

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grliç Radman ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,  Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Bosna-Hersek Dışişleri Bakanı Elmedin Konakoviç ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile telefonda görüştü.

GENEL

ABD’de eski Başkan Barack Obama, ABD Başkanı Joe Biden ve Donald Trump arasında 2024 başkanlık seçiminin ilk televizyon tartışması sırasında...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan’ın Dubrovnik kentinde Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile bir araya geldi.