Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Parlamento seçimleri sonrası istifa kararı alan Belçika Başbakanı Alexander De Croo, “Kral istifamı kabul etti" dedi. resignation

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Moskova’da bir araya geldi.

GENEL

Türkiye ile Malezya arasında 'Savunma Ürünlerinin Devletten Devlete Tedarikine Dair Mutabakat Zaptı', Ankara'da imzalandı.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Ankara'da Pakistan İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sahir Shamshad Mırza ile görüştü.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile BRICS Bakanlar Konseyi Toplantısı marjında bir araya geldi.

GENEL

AB parlamento seçimlerinde bu sabah itibariyle yayınlanan ‘geçici sonuçlara’ göre merkez sağ Avrupa Halk Partisi Birliği (EPP), 720 koltuğun 184’ünü...

SPOR

Mevcut başkan Ali Koç, Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda resmi olmayan sonuçlara göre tekrardan başkanlığa seçildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'ın başkenti Doha’da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü...

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Normandiya Çıkarması kapsamında ziyaret ettiği Fransa’da dün açıklama yaptı.

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Gazze’de İsrail’in rehine operasyonu sırasında hayatını kaybeden sivillere yönelik açıklama yaptı.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, İsrail’in Nuseirat’ta düzenlediği ve 4 rehinenin kurtarılmasıyla sonuçlanan operasyon kapsamında tebrik mesajı yayımladı.

GENEL

D-8 Dışişleri Bakanları Konseyi, Filistin’e desteklerini açıklamak üzere olağanüstü olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın ev sahipliğinde İstanbul’da toplandı.