Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan,Pekin’de dün Çin Devlet Başkanı Yardımcısı Han Zheng ve Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile telefonda görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Lisa Franchetti ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pekin’ de Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Politbüro Üyesi ve ÇKP Siyasi ve Hukuki İşler...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Singapur’da düzenlenen Shangri-La Diyalog Zirvesi’nde konuştu.

GENEL

Meksika’da düzenlenen başkanlık seçimlerinde Morena Partisi’nden Claudia Sheinbaum resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı seçildi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Savaş Kabinesi üyesi Benny Gantz ve İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü.

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Biden’ın ateşkes önerisini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek iki tarafa da öneriyi kabul etme çağrısı yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Çin’e gitti.

SAĞLIK

Yaz aylarında göz koruması, güneşin ultraviyole (UV) ışınlarından kaynaklanan hasarı önlemek ve genel göz sağlığını korumak için çok önemlidir.

GENEL

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Johnson, Temsilciler Meclisi Azınlık Lideri Hakeem Jeffries, Senato Çoğunluk Lideri Chuck Schumer ve Senato Azınlık...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile Singapur’da düzenlenen Shangri-La Diyalog Zirvesi marjında bir araya geldi.