Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkez Bankası Başkanlığı görevinden affını isteyen Hafize Gaye Erkan'a yaptığı hizmetler için teşekkür ettiğini söyledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Şeyh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijer Başbakanı ve Ekonomi-Finans Bakanı Ali Mahamane Lamine Zeine'yi kabul etti.

GENEL

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Eğitim Bakanı Emin Amrullayev ile bir araya geldi.

GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde, 30-31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında, Birleşmiş Arap Emirlikleri başkenti Abu Dabi’de organize edilen Çalıştaya, Türk Savunma...

GÜNCEL

ABD’nin Alabama eyaletinde Kenneth Smith'in ilk kez nitrojen gazıyla idam edilmesinin ardından, Ohio eyalet yetkilileri de aynı idam uygulamasına izin...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya’ya yaptığı ziyaret kapsamında Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu İstanbul’da düzenlendi. Foruma Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya’nın başkenti Bükreş’te Romanya Senatosu Başkanı Nicolae Ionel Ciuca tarafından kabul edildi.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karakas'ta Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü.