Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya'nın başkenti Bükreş'te Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Silahlı Kuvvetlerinde görevli generalleri kabul etti...

GENEL

Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri bugün Brüksel’de AB Konseyi Özel Zirvesi’nde (EUCO) Ukrayna’ya yapılacak 50 milyar Euro'luk ek yardım konusunda anlaştı.

GENEL

Uluslararası Adalet Divanı (UAD), Rusya’ya karşı Ukrayna’nın 2017’de açtığı davada Ukrayna’nın tazminat talebi dahil iddialarının çoğunu reddederek Rusya’nın beraatına karar...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström ve Türkmenistan Dışişleri Bakanı Raşid Meredov ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

UNRWA Genel Komiseri Philippe Lazzarini, 'UNRWA’ya yardımlar gelmezse Şubat'ta çalışmalarımızı durdurmak zorunda kalacağız' dedi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ile dün...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev tarafından kabul edildi.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu...

SİYASET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, Romanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gheorghita Vlad ile bir araya geldi.