Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

AB ülkeleri arasında Afrika’dan göç akşının ilk duraklarından olan İtalya, Roma’da düzenlenen İtalya-Afrika Zirvesi kapsamında, bu kıtaya yönelik kalkınma-istikrar projelerini...

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, saldırıya ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bajram Begaj tarafından kabul edildi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Bahreyn’de Kral Hamad bin Isa Al Khalifa ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili ve Siyasi İşler Müsteşarı Victoria Nuland ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Santa Maria İtalyan Kilisesi rahibi Anton Bulai ve Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefonda görüştü. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk’ta Başbakan Edi Rama ile bir araya geldi.

GÜNCEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze’de insani yardım faaliyeti gösteren BM kurumu UNRWA’nın bazı personelinin 7 Ekim saldırılarına karıştığı iddiaları...

GENEL

UNRWA’nın bazı personellerinin 7 Ekim saldırılarına karıştığı iddiası ile ABD’den sonra İtalya da kuruma nakit akışını durdurduğunu açıkladı.

GENEL

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, “İsrail'i mahkeme kararının geçici tedbirlerini tam olarak uygulamaya çağırıyoruz” dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arnavutluk’a yaptığı ziyaret kapsamında Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı Igli Hasani ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bahreyn’de Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam ile bir araya geldi.