Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörü Babatunde Ahonsi ile görüştü.

GENEL

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, “İstikbal göklerdedir” sözüyle başladığı uzay seyahati dünya basınında yer aldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün temasları kapsamında Amman’da Ürdün Kralı Abdullah ve Prens Hasan Bin Tallal ile ayrı ayrı görüştü.

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı'nın 2'nci gün oturumlarına katıldı.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, düzenlediği basın toplantısında ABD’nin Afganistan, Irak ve Libya’daki ‘başarısızlığının’ Ukrayna’da da devam edeceğini söyledi.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Christos Stylianides ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Jalil Abbas Jilani ve İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Polonya’da Hanuka mumlarını yangın söndürme tüpüyle söndüren milletvekili Grzegorz Braun’un dokunulmazlığı kaldırıldı...

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi ziyaretler için bulunduğu Ürdün’de mevkidaşı Başbakan Yardımcısı Ayman Safadi ile görüştü.

GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser ile telefonda görüştü.