Genel Haberleri

genel haberleri ve güncel genel gelişmeleri, genel ile ilgili tüm video, genel fotoğrafları ve genel haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ve Hollanda Savunma Bakanı Kajsa Ollongren ile Kızıldeniz’deki saldırıları görüştü. 

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün gece yeni yıl mesajı yayımladı. İ

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova’da bulunan Vishnevsky Merkez Askeri Hastanesi’nin 2’nci kliniğini ziyaret etti.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, Euro para biriminin 25’inci yıl dönümünü kutlamak adına ortak bir mesajı yayınladı.

GENEL

IDF Sözcüsü Daniel Hagari, İsrail-Hamas savaşının 2024 süresince de devam etmek üzere planlandığını ve buna yönelik hazırlık yapıldığını belirtti.

GENEL

Haber Channel ailesi olarak yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi dileriz.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında savaşa ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Teröristler artık son çırpınışlarını vermektedir" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl dolayısıyla video mesaj yayınladı.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni yıl mesajı gönderdi.  

GENEL

BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Martin Griffiths, Gazze’ye gönderilen yardımların bölgeye ulaşımında yaşanan zorluklara dikkat çektiği bir açıklama...

GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, Rusya’nın Ukrayna jetlerince vurulan savaş gemisinin 'yalnızca hasar gördüğüne' dair açıklama yaptığını ancak Novocherkassk’in 'tamamen...