Gece Haberleri

gece haberleri ve güncel gece gelişmeleri, gece ile ilgili tüm video, gece fotoğrafları ve gece haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MÜZİK

Türkiye'nin süperstarı Ajda Pekkan,  dur durak bilmediği konser turnesine devam ediyor...

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), İsrail'in yoğun bombardımanı altında olan Gazze’deki sağlık çalışanlarının, hastaların ve sivillerin dün gece iletişim ve elektrik...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Arap medyası Sözcüsü Yarbay Avichay Adraee, İsrail’in 100 savaş uçağıyla Gazze’deki 150 hedefi bombaladığını duyurdu.

SİYASET

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gazze'de masumlar katlediliyor, yetmezmiş gibi, İsrail Başbakanı hala hastaneleri hedef gösteriyor" dedi.

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, Hamas’ın saldırısının ardından başlattığı operasyon kapsamında Gazze’nin Rimal ve Han Yunus bölgelerinde 200’den fazla saldırı düzenledi.

GÜNCEL

Hamas’ın askeri kanadı İsrail’e karşı Aksa Tufanı operasyonu başlattıkları duyurarak gece boyunca 5 bin roket fırlattıklarını açıkladı.

ASAYİŞ

İspanya’nın güneyindeki Murcia kentindeki bir gece kulübünde yangın çıktı. Yangında 6 kişi hayatını kaybetti. 

MAGAZİN

Koton, Şahika Ercümen'in Cumhuriyetimizin 100. Yılına armağan ettiği 100 metre dalış rekorunu özel bir gece ile kutladı...

MÜZİK

Grammy Ödüllü Buika, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortaklığıyla 25 ve 26 Eylül’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesinde sevenleriyle buluştu.

GÜNCEL

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya’nın dün gece ülkenin güneydoğusundan İHA saldırısı başlattığını duyurdu.

MÜZİK

Her dönem popüler olan hitlerinden oluşan repertuvarıyla büyük ilgi gören Gülben Ergen konserden konsere koşmaya devam ediyor.

MÜZİK

İrem Derici önceki akşam Jolly Joker x Vodafone Red Açıkhava Konserleri kapsamında İstanbul, Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı.