Gazzedeki Haberleri

gazzedeki haberleri ve güncel gazzedeki gelişmeleri, gazzedeki ile ilgili tüm video, gazzedeki fotoğrafları ve gazzedeki haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail'in Gazze'deki hastane yerleşkesi ve okul saldırılarını kınadı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Birleşmiş Milletler (BM) 79'uncu Genel Kurulu’nda konuşma yaptı...

GENEL

Gazze’deki son gelişmeler üzerine BM Güvenlik Konseyi acil olarak toplandı. Çin’in BM Daimi Temsilcisi Cong, "Siviller ve sivil tesisler asla...

GENEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail’in Gazze’deki okul binasına düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Borrell ve UNRWA Genel Komiseri Lazzarini İsrail’in bugün Gazze’deki bir okula düzenlediği saldırıya...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı David Lammy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika
GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik Hristiyanların Ruhani Lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Stratejik İletişimden Sorumlu Ulusal Güvenlik Koordinatörü John Kirby, dün gece düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GÜNCEL

BM Filistin Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, işgal altındaki Gazze’deki insani duruma ilişkin açıklama yaptı.