Gazzedeki Haberleri

gazzedeki haberleri ve güncel gazzedeki gelişmeleri, gazzedeki ile ilgili tüm video, gazzedeki fotoğrafları ve gazzedeki haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Katar'ın başkenti Doha'da görüştü.

SonDakika

MİT Başkanı İbrahim Kalın Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve beraberindeki heyet ile Doha'da bir araya geldi. Toplantıda; esir...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

UNRWA’nın bazı personellerinin 7 Ekim saldırılarına karıştığı iddiası ile ABD’den sonra İtalya da kuruma nakit akışını durdurduğunu açıkladı.

GÜNCEL

Uluslararası Adalet Divanı, Soykırım Sözleşmesi maddelerindeki fiillerin işlenmesini önlemek için İsrail’in ihtiyati tedbirler alması gerektiğine karar vererek davanın esastan görülmesine...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası Adalet Divanında Gazze'deki insanlık dışı saldırılarla ilgili alınan ihtiyati tedbir kararını değerli buluyor, memnuniyetle karşılıyorum. 

SonDakika

BM Güvenlik Konseyi'nde konuşan Dışişleri Bakanı Fidan: (Gazze'deki) Bu savaşı durdurmak için tarihi bir sorumluluğumuz bulunmaktadır”

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hırvatistan Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Gordan Grlic-Radman ile bakanlıkta ortak basın toplantısı düzenlendi.

GÜNCEL

Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Gazze’deki saldırılar sonucunda 136 BM çalışanının hayatını kaybettiğini duyurdu.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerçekten de yapabilecek olan Gazze’deki katliamı engellemiyor. Bunu samimiyetle yapmak isteyen ise böyle bir imkana sahip değil. Dünyanın...