Fransa Haberleri

Fransa haberleri ve güncel Fransa gelişmeleri, Fransa ile ilgili tüm video, Fransa fotoğrafları ve Fransa haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD, Fransa, Almanya, İtalya ve İngiltere’nin liderleri dün ortak açıklama yapıp “Hamas, Filistin’in meşru isteklerini temsil etmiyor ve Filistin halkı...

GENEL

İspanya’nın Granada kentinde dün düzenlenen toplantıda AB Konseyi, Ermenistan, Fransa ve Almanya liderleri bir araya geldi.

GENEL

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, ülkesinin Granada toplantısına katılmama kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MAGAZİN

Dice Kayek’in kurucularından Ece Ege, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve First Lady Brigitte Macron'un Elysée Sarayı'nda düzenlediği davete katıldı.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Parlamentosu merkez sağ grubundan parlamenterler, Afganistan'da Taliban hükümetine karşı çıkan muhalif grup liderlerinden Ahmed Mesud’la görüştü.

SPOR

Fenerbahçe Alagöz Holding, FIBA Kadınlar Süper Kupa karşılaşmasında Fransa ekibi ASVEL'i 109 - 52 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont'u kabul etti.

GÜNCEL

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna’nın anti-terör operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamalara bugün cevap vererek “Catherine Colonna'nın son derece...

GENEL

İngiltere Kralı Charles, ‘kral’ olarak ilk yurtdışı seyahatini Fransa’ya yapıyor.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'hani gelecektin' paylaşımı...

MÜZİK

Monte Carlo la Société des Bains de Mer (SBM), 19 Ağustos’ta Monte Carlo Yıldızlar Salonu’nda Tarkan’ı bir kez daha ağırladı.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simaları Monaco'nun Monte Carlo kentinde Tarkan konseri için gitti.