Fransa Haberleri

Fransa haberleri ve güncel Fransa gelişmeleri, Fransa ile ilgili tüm video, Fransa fotoğrafları ve Fransa haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Fransa İçişleri Bakanı Gerard Darmanin, çok sayıda can kaybı olduğunu ifade etti. Fransa Başbakanı Elisabeth Borne ve Aile Bakanı Aurore...

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, bakanlıkta, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Fransa ve İtalya, Nijer’de gerçekleşen darbenin ardından vatandaşlarını tahliye etti...

GENEL

Fransa'nın Ulusal Bayramı Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen resepsiyon ile kutlandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

SPOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, İspanyol teknik adam Luis Enrique ile 2 yıllığına anlaştıklarını duyurdu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ulusa sesleniş konuşmasında Rusların 'Zaporijya Nükleer Santrali’ndeki güç ünitelerinin çatısına ‘bombaya benzer’ nesneler yerleştirdiğini söyledi.

SANAT

İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen yüzleri Perrotin ile Bodrum Loft'un ‘French Delights’ sergisi açılışında bir araya geldi...

GENEL

Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantı 3 saat 10 dakika sürdü.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya resmi ziyaretini erteledi...

GÜNCEL

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Marsilya, Lyon ve Paris merkezli protestolarda yüzlerce kişinin gözaltına alındığını duyururken Fransa Milli Takımı Kaptanı...

GENEL

Ukrayna İyileştirme Konferansı kapsamında İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dün ikili görüşmelerde bulundu.