Finans Haberleri

finans haberleri ve güncel finans gelişmeleri, finans ile ilgili tüm video, finans fotoğrafları ve finans haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün açıklanan ocak ayı dış ticaret verilerine ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023'ün 4'üncü çeyreğine ilişkin turizm istatistiklerini açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijer Başbakanı ve Ekonomi-Finans Bakanı Ali Mahamane Lamine Zeine'yi kabul etti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan turizm istatistiklerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sermayesini güçlendirdiğimiz Türk Eximbank bu yıl ihracatçılara 50 milyar dolar destek sağlamayı hedefliyor" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Sanayi Odası'nın meclis toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Enerjisa Enerji'nin deprem bölgesindeki yatırımlarına Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 100 milyon dolarlık destek...

EKONOMİ

Türk-İş, Ocak 2024 dönemine ilişkin Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı...

EKONOMİ

CryptoSlate tarafından Glassnode'un içgörüleriyle hazırlanan araştırmada, Bitcoin ETF onayının, takip eden süreçte Bitcoin'in piyasa değerini 115 milyar dolar azalttığı görüldü.

EKONOMİ

OKX Web3 Cüzdan’a SRC-20 entegrasyonu sayesinde OKX kullanıcıları, 5 Şubat’ta bu inscription standartlarını görüntüleyebilecek ve transfer edebilecekler.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İhracatın ana belirleyicisi yurt dışı talep olup kurun önemli bir etkisi yoktur" dedi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 42,5'ten 45'a çıkarılmasına karar verdi.