Fazla Haberleri

fazla haberleri ve güncel fazla gelişmeleri, fazla ile ilgili tüm video, fazla fotoğrafları ve fazla haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

CENTCOM, Ürdün’de ABD üssüne yönelik saldırıya karşılık olarak dün Suriye ve Irak’taki İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü destekli hedefleri...

SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü’nün kanser ajansının hazırladığı projeksiyona göre, 2050 itibariyle 35 milyondan fazla yeni kanser vakasının olacağını açıkladı.

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, saldırıya ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

MÜZİK

Finlandiyalı 1400’den fazla sanatçı, İsrail’in Eurovision 2024’den men edilmesi gerektiğini ifade ettikleri bir mektup imzaladı.

SonDakika
GÜNCEL

ABD merkezli Silahlı Şiddet Arşivi isimli sivil toplum kuruluşunun bugün açıkladığı verilere göre, 2023 yılında ABD'de 40 bin 597 kişi, ...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonun ateşi de düşmeye başladı. Aldığımız tedbirlerin pozitif etkileri piyasada daha fazla hissedilmeye başladı.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul'da gerçekleştirilen TRT World Forum 2023'e katıldı.

GÜNCEL

İsrail ve Hamas arasında varılan insani duraklama anlaşmasının sona ermesiyle saldırılar tekrar başladı.

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de 1.3 milyon kişinin barınaklarda yaşadığını, çok sayıda bulaşıcı hastalığın görülmeye başladığını belirtti.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 10 bin 569’a ulaştığını açıkladı.