Fashion Haberleri

Fashion haberleri ve güncel Fashion gelişmeleri, Fashion ile ilgili tüm video, Fashion fotoğrafları ve Fashion haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

80. Venedik Uluslararası Film Festivali'ne Armani Beauty’nin Türkiye’deki ilk marka elçisi olarak başarılı Oyuncu Dilan Çiçek Deniz katıldı.

MODA

Armani Beauty Lounge’u ziyaret ettikten sonra, kırmızı halıda çekici tarzı ve duruşuyla Boran Kuzum boy gösterdi.

MODA

GUESS 2023 sezonunun Sonbahar-Kış koleksiyonu bizi keşfedilmemiş sokaklara, zihinlerin ve ufukların çok çeşitli dünyalara açıldığı uzak yerlere götürüyor.

MAGAZİN

Podyumların tescilli güzeli Dilara Kırmıt, sosyal medyasında paylaştığı resimleriyle yürekleri zıplattı.

MODA

Vakko Kadın, 2023 Yaz Koleksiyonu’nun öne çıkan temaları ‘Dynamic’ ve ‘Sun Sea Sand’ ile renkli ve güçlü bir frekansı sıcak...

MÜZİK

Yazı arka arkaya verdiği konserlerle geçiren Simge dün akşam Atlantis Yapım imzalı “Turkcell Yıldızlı Geceler” kapsamında Turkcell Vadi’de sahne aldı.

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

CEMİYET

Mels Design ve Lion Diamond, önceki gün Bodrum Yalıkavak'taki Birdcage 33 Boutique Hotel'de muhteşem bir davet verdi.

CEMİYET

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MODA

Lacoste Türkiye, Yalıkavak Marina mağazasında yeni sezonu özel bir davetle kutladı.

MODA

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz günlerde, Villa Maçakızı Bodrum’da  düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

MAGAZİN

Yves Rocher Türkiye, en sevilen ikonik serisi Monoi de Tahiti’nin 35. yılını Bodrum’da keyifli bir davet ile kutladı...