Fashion Haberleri

Fashion haberleri ve güncel Fashion gelişmeleri, Fashion ile ilgili tüm video, Fashion fotoğrafları ve Fashion haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

GIGIIS, İlkbahar/Yaz sezonunu İstanbul, Milano, New York ve Los Angeles' ta düzenlenen tanıtım haftaları ile açtı. '

MODA

Vakko ESMOD Moda Akademisi, kuruluşunun 10. yılında moda dünyasına genç yetenekler kazandırmaya devam ediyor...

MODA

OMEGA, Seamaster’ın 75.yıl dönümünü ve 11 saatten oluşan yeni Seamaster koleksiyonunun tanıtımını düzenlediği davetle gerçekleştirdi.

MODA

Beymen ve LOEWE, 22 Haziran Perşembe günü Beymen Mandarin Oriental Bodrum'da düzenlenen özel bir davetle 'yaza merhaba' dedi.

MODA

Yaz mevsiminin heyecanını hissettiğimiz şu günlerde, kendimizi sımsıcak kumlardan serin sulara bırakmak hepimizin hayali. 

MODA

Beymen Club’ın ilham veren yaz sezonu koleksiyonuyla yüzünüzü güneşe dönmeye davetlisiniz...

MAGAZİN

Lüks optik ve güneş gözlüğü markalarının da Türkiye distribütörü olan Brandeyes, İstanbul’daki ilk “flagship” mağazasını Nişantaşı’nda açtı.

MODA

Ray-Ban’in “Genuine Since” kampanyası Galataport İstanbul’da düzenlenen özel bir davetle Ray-Ban tutkunlarına tanıtıldı.

MODA

Raisa Vanessa’nın Brothers için özel olarak tasarladığı kapsül koleksiyonu “Checkmate” özel bir davetle tanıtıldı.

MODA

MOEVA Arkestra'da gerçekleştirdiği özel bir davet ile yeni koleksiyonu L’ACQUA’yı tanıttı...

MAGAZİN

Ünlü Türk markası Zeki’nin, dünyaca ünlü süper model Irina Shayk ile Milano’da gerçekleştirdiği mayo çekimleri İngiliz medyasına konu oldu.

MODA

Geçtiğimiz gün Prada, daimi ve zamansız ikonu Prada Galleria'yı, Zorlu Center mağazasında bir kokteyl partisi ile kutladı.