Erdoğanın Haberleri

erdoğanın haberleri ve güncel erdoğanın gelişmeleri, erdoğanın ile ilgili tüm video, erdoğanın fotoğrafları ve erdoğanın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, New York’ta ‘Bir Deniz Yıldızı Hikâyesi: Gönül Elçilerine Küresel Davet’ programına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde Malcom X’in kızı İlyasa Şahbaz ile bir araya geldi.

GENEL

Emine Erdoğan, New York'taki Türkevi'nde düzenlenen "Afrika'nın Lezzetleri: Bir Kültür, Mutfak ve Dostluk Şöleni" ile "Afrika Yemek Kültürü" kitabının tanıtımı...

GENEL

ABD ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik eden Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan New York’taki Türkevi’nde geleneksel köklü Türk çeyiz geleneğini dünyaya tanıttı.

GENEL

Emine Erdoğan, New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Sürdürülebilir Kalkınma Çözümleri Ağı (SDSN) Başkanı Prof. Dr. Jeffrey Sachs ile görüştü.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşmesi sona erdi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj paylaştı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın ev sahipliğindeki resepsiyona katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere gittiği ABD’nin başkenti Washington’da NATO’nun 75. Yıl Anma Resepsiyonu’na katıldı.