Erdoğan washington Haberleri

erdoğan washington haberleri ve güncel erdoğan washington gelişmeleri, erdoğan washington ile ilgili tüm video, erdoğan washington fotoğrafları ve erdoğan washington haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından ABD’nin başkenti Washington’da basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da Devlet ve Hükümet Başkanları düzeyinde NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Washington'daki temasları kapsamında İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Washington’da NATO Liderler Zirvesi marjında düzenlenen Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, NATO Zirvesi'nde akşam yemeğine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Almanya Başbakanı Scholz ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenecek NATO Liderler Zirvesi marjında aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere gittiği ABD’nin başkenti Washington’da NATO’nun 75. Yıl Anma Resepsiyonu’na katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.