Enerji Haberleri

enerji haberleri ve güncel enerji gelişmeleri, enerji ile ilgili tüm video, enerji fotoğrafları ve enerji haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Sabancı Holding, 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal sonuçlarını açıkladı.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın ST. Petersburg kentinde Rusya Doğal Kaynaklar ve Çevre Bakanı Alexander Kozlov ile...

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uluslararası Ekonomi Forumu’nun ‘Geleceğin Teknolojik Ekosistemi: İnsanların ve Gezegenin Yararına’ başlıklı panelinde konuştu.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın ST. Petersburg kentinde Gazprom İcra Kurulu Başkanı Aleksey Miller ile bir araya...

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Azerbaycan’da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

SAĞLIK

Medikal Estetik Hekimi Dr. Yasemin Savaş, sevgililer gününde daha çekici bir görünüm için güzellik sırlarını paylaştı.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karakas'ta Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Venezuela Büyükelçisi Freddy Eduardo Molina Gutierrez'i kabul etti. 

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye Uzay Ajansı'nca (TUA), Uluslararası Uzay İstasyonu'nda günün 2'nci deneyinin yapıldığı açıklandı.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Ankara'da Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Yatırım Bakanı Mohamed Hassan Alsuwaidi ile görüştü.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Libya’nın başkenti Trablus’ta düzenlenen Libya Enerji ve Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

EKONOMİ

Avrupa Birliği Komisyonu (AB), 2022’de tüketilen enerjinin yüzde 23’ünün yenilenebilir enerji kaynaklardan elde edildiğini açıkladı.