En Haberleri

en haberleri ve güncel en gelişmeleri, en ile ilgili tüm video, en fotoğrafları ve en haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Dubai'de bugün başlayan 2023 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın (COP 28) açılışında konuştu.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili açıklamada bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

MAGAZİN

10. İstanbul Golden Palm Awards 2023, ödül töreninde 2023 yılının en iyi koreograf ödülü Asil Çağıl'ın oldu.

SearchInform Türkiye Bölge Müdürü Elena Varol, “Araştırma sonuçları, geleneksel kanalların hâlâ en güvensiz kanallar arasında olduğunu ortaya koyuyor." dedi.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aralık ayında başlayacak asgari ücret görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İngiltere Kilisesi’nin en kıdemli piskoposu Canterbury Başpiskoposu Justin Welby, dün katıldığı genel rahipler meclisinde açıklama yaptı.

Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.

MEKAN

Vakko, ikinci Vakko Hotel & Residence projesini, İstanbul Boğazı’nın kıyısında, eşsiz bir lokasyonda hayata geçiriyor.

EKONOMİ

Türkiye  İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin enflasyon verilerini açıkladı.

DİZİ

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı.