En Haberleri

en haberleri ve güncel en gelişmeleri, en ile ilgili tüm video, en fotoğrafları ve en haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir Saleh, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen 'Türkiye-Mısır...

MAGAZİN

Güzellik ve Kişisel Bakımın “En İyileri” 9. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde sahiplerini buldu...

GÜNCEL

Japonya İçişleri Bakanlığı verilerine göre ülkenin nüfusu 2021’e göre 2022’de 800 binden fazla düşüş gösterdi.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıların sürmesini en güçlü şekilde kınadıklarını açıkladı. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Hakimler ve Savcılar Atama Töreni'nde konuştu.

MAGAZİN

Magnum, yazın bu en sıcak günlerinde yeni yaz lezzetleri Sunlover ve Starchaser’la serinleten haz dolu bir davete imza attı.

MÜZİK

“Günah” şarkısı ile çıkış yapan güzel şarkıcı Yazra, Yılın En Çok Dinlenen single olarak ödüle layık görüldü.

MEKAN

Mandarin Oriental Bodrum’da yer alan Hakkasan, yaz sezonuna Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW sponsorluğunda 'merhaba' dedi.

DEKORASYON

Karaköy'de bulunan Marriot Autograph Collection Tematik otel serisinden Burduck Otel projesi ile Avrupa'nın En İyi Otel İç Mimarisi ödülünü aldı.

SonDakika
EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2023 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

MÜZİK

Simge ve Ozan Bayraşa şimdi de house music tarzında yaptıkları “Çapkınca” ile müzik dünyasına yeniliklerle dolu bir yaz getirdi!..