Ekonomik Haberleri

Ekonomik haberleri ve güncel Ekonomik gelişmeleri, Ekonomik ile ilgili tüm video, Ekonomik fotoğrafları ve Ekonomik haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail şu anda bir ekonomik, askeri ve politika olarak herhangi bir bedel ödemiyor" dedi.

GENEL

Almanya Büyükelçisi Sibylle Katharina Sorg, Alman Birliği Günü'nün 34'üncü yıl kutlamaları sebebiyle büyükelçilikte resepsiyon düzenledi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2024 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Bağımsız Uluslararası Danışmanlık Şirketi FTI'ın Türkiye temsilcisi 'İstanbul Ekonomi' tarafından hazırlanan 'İGA İstanbul Havalimanı Ekonomik Etki Analizi' sonuçları paylaşıldı.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, resmi temaslarda bulunmak üzere Fransa’ya gitti...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos 2024 dönemine ilişkin ekonomik güven endeksi verilerini açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır temasları kapsamında Dışişleri Bakanı Bedir Abdulati ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile telefonda görüştü.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Toplantısı için gittiği İtalya’da mevkidaşlarıyla ikili görüşmeler yaptı ve G7 toplantısına katıldı.

GENEL

Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont, Türkiye ile Fransa arasında ikili iş birliğini derinleştirmek ve ekonomik ilişkileri geliştirmek için çalıştıklarını söyledi

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Genişletişmiş Oturumu’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Cibuti’de Türkiye-Cibuti Karma Ekonomik Komisyon 5. Dönem Toplantı tutanağını...