Ekonomi haberleri Haberleri

ekonomi haberleri haberleri ve güncel ekonomi haberleri gelişmeleri, ekonomi haberleri ile ilgili tüm video, ekonomi haberleri fotoğrafları ve ekonomi haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

BDDK, kredi kartlarında asgari ödeme tutarı, limiti 50 bin liraya kadar olan kartlarda dönem borcunun yüzde 20’si, 50 bin liranın...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Brüt rezervlerimiz 156,4 milyar dolarla tarihi yüksek seviyeye ulaştı." dedi.

EKONOMİ

Bağımsız Uluslararası Danışmanlık Şirketi FTI'ın Türkiye temsilcisi 'İstanbul Ekonomi' tarafından hazırlanan 'İGA İstanbul Havalimanı Ekonomik Etki Analizi' sonuçları paylaşıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "ABD doları cinsinden 10 yıl vadeli 3,5 milyar dolar tutarında tahvil ihracını tamamladık" dedi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Eylül 2024 dönemine ilişkin imalat sanayi kapasite kullanım oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), eylül ayına ilişkin iktisadi yönelim istatistikleri ve reel kesim güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2024 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörleri güven endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Turizm sektörünün önde gelen firmaları ve havayolu şirketleri Almanya’da düzenlenen TravelTalk Kongress 2024’te buluştu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2024 dönemine ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, ülke gruplarına göre ihracat analizi yaptı. Önemli pazar gruplarına yıllıklandırılmış ihracatın artış trendinde olduğu bildirildi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen Global Liderler Zirvesi'ne video bağlantı ile katıldı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 50 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdi.