Ekonomi haberleri Haberleri

ekonomi haberleri haberleri ve güncel ekonomi haberleri gelişmeleri, ekonomi haberleri ile ilgili tüm video, ekonomi haberleri fotoğrafları ve ekonomi haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malatya'da Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin değerlendirme toplantısına katıldı.

EKONOMİ

2023 yılında 16 milyon 84 bin 737 yabancı turist sayısıyla tüm zamanların rekorunu kıran Antalya, 2024'e de rekorla başladı.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı. 

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023'ün 4'üncü çeyreğine ilişkin turizm istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Aralık 2023 dönemine ilişkin hizmet üretici fiyat endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan turizm istatistiklerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Sermayesini güçlendirdiğimiz Türk Eximbank bu yıl ihracatçılara 50 milyar dolar destek sağlamayı hedefliyor" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Sanayi Odası'nın meclis toplantısına katıldı.

EKONOMİ

İGA CEO Vekili Selahattin Bilgen, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek havalimanın 2023 yılını değerlendirdi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ile İspanya Merkez Bankası arasında mutabakat zaptı imzalandı. 

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Irak Ulaştırma Bakanı Rezzak Muheybes Es Sadavi ile 'Kalkınma Yolu Projesi'ne ilişkin görüşme gerçekleştirecek.

EKONOMİ

Enerjisa Enerji'nin deprem bölgesindeki yatırımlarına Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 100 milyon dolarlık destek...