Ekonomi haberleri Haberleri

ekonomi haberleri haberleri ve güncel ekonomi haberleri gelişmeleri, ekonomi haberleri ile ilgili tüm video, ekonomi haberleri fotoğrafları ve ekonomi haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021 yılına ilişkin yabancı kontrollü girişim istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Ulusal ve uluslararası para transferi sağlayıcısı PayPorter, 4 Aralık tarihinde 9 bin para transfer işlem adedine ulaşarak, rekor kırdığını duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin il bazında GSYH istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Enflasyonda gelecek yıl ortasından itibaren yıllık bazda belirgin düşüş, 2026 yılında ise tek haneyi hedefliyoruz." dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı enflasyon oranıyla ilgili açıklama yaptı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin enflasyon verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye Hava Yolları (THY) ve Riyadh Air arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Buna göre yolcular her iki havayolunun uçuş ağından...

EKONOMİ

BAE, COP 28 kapsamında iklim odaklı yatırım aracı ALTERRA’yı tanıtarak adil bir ‘iklim finansmanı sistemi’ oluşturmaya yönelik 30 milyar dolar...

EKONOMİ

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Türk savunma ve havacılık sanayisinin kasım ayında 484 milyon 907 bin dolar ihracat gerçekleştirdiğini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bolat: "Kasımda tarihimizin en yüksek aylık ihracat rekorunu kırdık" dedi.

EKONOMİ

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON), Vilnius Ticaret, Sanayi ve Zanaat Odası ile iş birliği protokolü imzaladı.