Ekonomi haberleri Haberleri

ekonomi haberleri haberleri ve güncel ekonomi haberleri gelişmeleri, ekonomi haberleri ile ilgili tüm video, ekonomi haberleri fotoğrafları ve ekonomi haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin dış ticaret istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Trendyol, Suudi Arabistan merkezli Cenomi Grup ile Körfez ülkelerinde e-ticaretin dönüşümünde kaldıraç etkisi yapacak stratejik ortaklık kurduğunu duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş), Kasım 2023 dönemine ilişkin Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı.

EKONOMİ

THY Teknik A.Ş., Avrupa'nın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan Swiss Air ile 7 adet Airbus A330 uçağının bakım hizmetleri...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacağız" dedi.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin, hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörleri güven endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Enflasyonu düşürmekte kararlıyız zira fiyat istikrarı sürdürülebilir yüksek büyümenin ön koşuludur" dedi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 35'ten 40'a çıkarılmasına karar verdi.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Irak’ta Karma Ekonomik Komisyon (KEK) Eş Başkanı ve Irak Petrol Bakanı Hayyan Abdulgani...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin iş gücü girdi endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), TÜİK, Kasım 2023 dönemine ilişkin tüketici güven endeksi verilerini açıkladı.