Ekonomi haberleri Haberleri

ekonomi haberleri haberleri ve güncel ekonomi haberleri gelişmeleri, ekonomi haberleri ile ilgili tüm video, ekonomi haberleri fotoğrafları ve ekonomi haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MÜSİAD tarafından düzenlenen Vizyoner’23 Zirvesi’nde konuştu...

EKONOMİ

Türkiye  İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin enflasyon verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Hepsiburada, kadın girişimcilere destek için gerçekleştirdiği iş birlikleri kapsamında Halkbank ile güçlerini birleştiriyor.

EKONOMİ

Turizm sektöründe hareketlilik başladı. Erken rezervasyon kampanyaları ile 2023 fiyatlarından yararlanmak isteyen tatilciler için pek çok alternatifli fırsatlar sunuluyor.

EKONOMİ

DESA Deri, 2023 yılının ilk dokuz aylık döneminde de belirgin bir büyüme performansı sergilemeye devam etti.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan 'asgari ücret' açıklaması...

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, "Yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 65 olarak güncelledik" dedi.

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 12. Ulaştırma Bakanları Toplantısı’na katıldı.

EKONOMİ

Haftanın en önemli gününü geride bıraktık. ABD Merkez Bankası Fed, merakla beklenen politika faizi kararını açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışlarına yönelik 81 ilde piyasa gözetim ve denetim faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

EKONOMİ

İnternet üzerinden sahte emlak ilanlarının kontrolsüz bir şekilde yayılması, satılık ve kiralık konutların gerçek değerinden yüksek fiyatlarla listelenmesine yol açmıştı. 

EKONOMİ

Haftanın ortasına ve en önemli gününe geldik. Bugün ABD Merkez Bankası Fed, 1,5 aylık aranın ardından TSİ 21.00’da faiz kararını...