Ekonomi haberleri Haberleri

ekonomi haberleri haberleri ve güncel ekonomi haberleri gelişmeleri, ekonomi haberleri ile ilgili tüm video, ekonomi haberleri fotoğrafları ve ekonomi haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sakarya Sahası'nda bugün itibarıyla şebekemize günlük 4 milyon metreküplük bir gaz akışı mevcuttur"...

EKONOMİ

Akbank yenilediği sendikasyon kredisiyle Türk ekonomisine 600 milyon Dolar destek sağladı...

EKONOMİ

Türkiye’nin lider özel sektör elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim ve Almanya merkezli dünyanın önde gelen rüzgar türbini üreticisi Enercon, YEKA-2...

EKONOMİ

Bitget, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında blockchain teknolojisi ve dijital yeniliklerle şekillenen bir geleceğe katkıda bulunma kararlılığıyla çalışmalarını sürdürüyor.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Almanya Federal Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve İklim Koruma Bakanı Robert Habeck ile görüştü.

EKONOMİ

Ticaret  Bakanı Ömer Bolat "2022 yılında Almanya ile Türkiye arasındaki karşılıklı ticaret hacmi, 45 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir." dedi.

EKONOMİ

Türkiye  Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, politika faizinin yüzde 30'dan 35 düzeyine yükseltilmesine karar verdi.

EKONOMİ

Bitcoin 34.600$ seviyelerinden alıcı bulurken üst üste sekiz gündür yükselerek ocak ayından bu yana en iyi seriyi yakaladı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB),  Ekim 2023 dönemine ilişkin imalat sanayi kapasite kullanım oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim 2023 dönemine ilişkin iktisadi yönelim istatistikleri ve reel kesim güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin hizmet, perakende ticaret ve inşaat güven endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Koç Holding, bünyesindeki girişim sermayesi şirketi İnventram’ın liderlik ettiği süreçte, Fransa merkezli yapay zekâ ve pazarlama teknolojileri şirketi AdCreative.ai’a yatırım...