Ekonomi haberleri Haberleri

ekonomi haberleri haberleri ve güncel ekonomi haberleri gelişmeleri, ekonomi haberleri ile ilgili tüm video, ekonomi haberleri fotoğrafları ve ekonomi haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı görevine atanan Hafize Gaye Erkan, görevi Şahap Kavcıoğlu'ndan devraldı.

İş Dünyası

Enerji sektörünün dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri olarak gösterilen Reuters Global Transition Summit, 07-08 Haziran 2023 tarihlerinde ABD’nin New...

İş Dünyası

Finans sektörünün en saygın yayınlarından biri olan EMEA Finance tarafından verilen Achievement Awards 2022 sahiplerini buldu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin hane halkı tüketim harcaması istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 124 milyon 17 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesabına aktarılacağını duyurdu.

EKONOMİ

İstanbul Ticaret Odası Başkanı (İTO) Şekib Avdagiç, İTO’nun haziran ayı Meclis toplantısında iş dünyasının gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan 2023 dönemine ilişkin sanayi üretim endeksi istatistiklerini açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır" dedi.

EKONOMİ

Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı yeni sendikasyon işlemi için 388,3 milyon Euro ve 224 milyon dolar tutarında 367 gün vadeli...

EKONOMİ

Aras Kargo, Starex markasıyla hizmet veren Azerbaycan merkezli kargo şirketi Star Express'in paylarının yüzde 75'ini satın alarak, Aras Global markası...

İş Dünyası

Eski Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanı Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), TÜİK, Mayıs 2023 dönemine ilişkin enflasyon verilerini açıkladı.