Eğitim Haberleri

eğitim haberleri ve güncel eğitim gelişmeleri, eğitim ile ilgili tüm video, eğitim fotoğrafları ve eğitim haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Yunus Emre Enstitüsü (YEE) ile dünyada ilk Türkoloji bölümünün kurulduğu Eötvös Lorand Üniversitesi (ELTE) arasında Türkoloji alanında iş birliği protokolü...

EĞİTİM

Gülben Ergen KKTC’de düzenlenen “İş’te Kadınlar 3. Zirvesi”ne katıldı. “Çocuklar Gülsün Diye” derneğiyle yaptığı çalışmalardan ötürü bir plaketle onurlandırılan Ergen...

GÜNCEL

ABD Hava Kuvvetleri, F-16 savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında Güney Kore’de düştüğünü, pilotun fırlatma koltuğuyla atlayarak kurtulduğunu duyurdu.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı resmi eğitim kurumlarında kadrolu öğretmen olarak görev yapanların alan değişikliği işlemleri için duyuru yayımlandı.

EĞİTİM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin eğitim harcama istatistiklerini açıkladı...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı unsurların Kıbrıs Adası'nın güneyindeki uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu gerçekleştirdiğini açıkladı.

EĞİTİM

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında AKDEM'de eğitim gören engelli gençler, için farkındalık programı düzenlendi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

EĞİTİM

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çalışan ve emekli olmuş tüm öğretmenlere mektup gönderdi. 

EĞİTİM

Türkiye Maarif Vakfı tarafından Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. İstanbul Eğitim Zirvesi başladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin, "Mutlaka olacak. Tarih olarak bütçenin Genel Kurul'dan geçmesini bekliyoruz" dedi.