Eğitim haberleri Haberleri

eğitim haberleri haberleri ve güncel eğitim haberleri gelişmeleri, eğitim haberleri ile ilgili tüm video, eğitim haberleri fotoğrafları ve eğitim haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EĞİTİM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin eğitim harcama istatistiklerini açıkladı...

EĞİTİM

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında AKDEM'de eğitim gören engelli gençler, için farkındalık programı düzenlendi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

EĞİTİM

Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çalışan ve emekli olmuş tüm öğretmenlere mektup gönderdi. 

EĞİTİM

Türkiye Maarif Vakfı tarafından Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. İstanbul Eğitim Zirvesi başladı.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin, "Mutlaka olacak. Tarih olarak bütçenin Genel Kurul'dan geçmesini bekliyoruz" dedi.

EĞİTİM

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Siro Silk Road Temiz Enerji Depolama Teknolojileri ile Sabancı Üniversitesi, Türkiye’de ilk kez batarya ve enerji depolama alanında lisansüstü programlar...

EĞİTİM

YÖK Başkanı Erol Özvar, kendisini ziyaret eden Avrupa Üniversiteler Birliği (EUA) Başkanı Josep Garrell ile Ankara'da bir araya geldi.

EĞİTİM

Edinburgh Dükü Prens Edward, bugün İstanbul’da tarihi Kabataş Erkek Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.

EĞİTİM

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara'daki Yurt Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.