Durumu Haberleri

durumu haberleri ve güncel durumu gelişmeleri, durumu ile ilgili tüm video, durumu fotoğrafları ve durumu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, "Bölgemizdeki son gelişmeler nedeniyle, Lübnan'daki güvenlik durumunun hızlı bir şekilde bozulması ihtimali mevcuttur. Bu itibarla, Vatandaşlarımızın elzem olmadığı...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna ordusunun Kırım’da düzenlediği bir dizi saldırının ardından açıklama yaptı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephan Dujarric, dün Gazze’de Al Jazeera muhabiri ve kameramanının hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile İstanbul'da Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu Rosatom'un Genel Müdürü Aleksey Likhachev ile...

SPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Slovenya kampında takımın son durumu hakkında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

GENEL

Beyaz Saray Basın Sözcüsü Karine Jean-Pierre, ABD Başkanı Biden’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, Bakan Lloyd Austin’in hala Walter Reed Ulusal Askeri Tıp Merkezi’nde tedavi altında olduğunu ancak durumunun iyi olduğunu...

GENEL

ABD Savunma Bakanlığı, salı günü yaptığı açıklamada Savunma Bakanı Lloyd Austin’in prostat kanseri olduğu ve bununla ilgili operasyon geçirdiğini açıkladı.  

GÜNCEL

Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

 ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin bugün İsrail-Filistin gündemine ilişkin son durumu görüşmek üzere Tel Aviv’e gitti.

SonDakika

Adalet Bakanı Tunç: Vekilimiz şuan acilde, yoğun çaba gösteriliyor. Durumu kritik, dua ediyoruz. Doktorların ifadesine göre durumunun kritik olduğunu biliyoruz.

SPOR

Hakem Halil Umut Meler’in yaşanan olay sonrasın kaldırıldığı hastanede beyin tomografisi çekildi.